Празнични страсти и танци в Къртицата

32018
Празнични страсти и танци в Къртицата

Извънредната тайна церемония по избор на нова Къртица провокира нови съмнения спрямо някои от участниците. Бориса Тютюнджиева се оказа най-сериозният заподозрян, а самата тя, двусмислено заяви, че е била досегашната Къртица.

Докъде се разрази истерията на Екатерина в Изолатора, какви мерки взе тя, за да се върне при останалите и защо любовните триъгълници в Базата са вече три - предстои да видите. Женският празник 8-ми март, вдъхнови мъжката половина в Къртицата 2 за кавалерски жестове и почти героични постъпки. Цветя, лирични признания, арт инсталации и много танци превърнаха празничната вечер в незабравим купон. На него, актьорът Александър-Сано се отчете достойно с вдъхновяващ танц върху маса, суперохранителят Емил Каменов поиска помощ от приятел, за да изненада любимата си Гергана, а ММА боецът Георги нежно нарече Ивайла Бакалова „жена ми”. Бизнесменът-еколог Емил Русев се отчете пред съпругата си с цветя, а бившата му голяма любов Виктория Джумпарова не пропусна да анализира причината за рязкото влошаване на здравословното му състояние. Кой получи по-специално внимание и кой беше пренебрегнат, ще видите в дейли епизода тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Дългогодишната любовница на Емил Русев влезе в Къртицата

Топмоделът Виктория Джумпарова е новият участник, който зае мястото на оперирания оперен бас Стоян Бончев в Къртицата 2. 27-годишната ...

Междувременно, част от групата се отправи на втора мисия по ловуване на седмичната храна. Какво меню си отстреляха Заселниците и защо най-силният мъж в Базата – Емил Каменов пропусна целта и нервите си, предстои да разберем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com