Райън Гослинг е готов да предложи брак на Ева Мендес

10825
Райън Гослинг е готов да предложи брак на Ева Мендес

Преди време 38-годишната актриса Ева Мендес заяви, че няма желание да се жени, но Райън Гослинг вярва, че може да убеди възлюбената си в обратното.

31-годишният холивудски актьор не спира да повтаря на своята половинка, че те са създадени един за друг и че логичната и естествена крачка напред в отношенията им би била да сключат брак.

Райън Гослинг запозна Ева Мендес с майка си

Всички знаем, че една връзка трябва да е станала доста сериозна, за да се стигне до запознанство с родителското тяло. Е, явно отношения...

Райън е лапнал до ушите по Ева и иска да прекара живота си с нея и да имат деца”, сподели източник, цитиран от Контактмюзик.

„Бракът е нещо, което Ева отричаше в миналото, но Райън използва чаровен подход да й покаже, че бъдещето им може да е още по-хубаво. Тя започва да свиква с идеята за брака”, допълва запознатият.

Един от начините, чрез които Гослинг се опитва да „работи” Мендес по темата за брака е, че могат да започнат да създават семейство едва след сватбата.

Сега той е уверен, че когато й зададе вълнуващия въпрос, тя ще отговори с „Да!”. Райън иска деца, както и Ева, но той е убеден, че децата ще израстнат много по-щастливи, знаейки, че мама и татко са се отдали един на друг и пред закона, и пред Бога”, допълва източникът пред сп. National Enquirer.

Ева Мендес не била продаваема

Латиноамериканската звезда Ева Мендес е горда с кариерата си, след като в началото в Холивуд й казали, че външният й вид не е "продавае...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com