Рут и Любо се целунаха, вече са заедно

22194
Рут и Любо се целунаха, вече са заедно

Точно навръх Великден, при посещението на участниците от „Къртицата” в Нови хан, Рут Колева и Любо помолиха екипа на предаването да се усамотят за малко. Камерата ги засне как се отдават на чувствата си и страстно се целуват и прегръщат.

Само преди малко повече от месец Рут твърдеше, че е влюбена в актьора Калоян. След като влезе в „Къртицата“, тя явно бе изкушена от съжителството с Любо. Между двамата пламнаха искри още в началото на риалитито.

Донков стана "Мистър Къртица"

След огромния интерес към конкурса за красота “Мис Къртица 2013” заселниците в Базата спретнаха и “Мистър Къртица&rdq...

Нарастващата тръпка между Рут и Любо бе толкова очевидна, че Калоян влезе по спешност в шоуто в опит да спаси разпадащата се връзка. След това обаче двамата имали сериозен разговор, разбра се от споделеното от Рут. „Псуваше ме, разочарова ме няколко пъти. Това повече не може да се издържа. Повече няма да го мисля и да става каквото ще", каза Рут пред Радина Кърджилова малко преди да се отдаде на Любо.

Константин и Ивайла Бакалова влизат в "Къртицата"

Фолк певецът Константин ще живее в „Къртицата” в продължение на седмица. Дебютът му в приключенското риалити на TV7 е навръ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com