Стара любов вдъхнови Тейлър Суифт

13109
Стара любов вдъхнови Тейлър Суифт

Старите любовни истории понякога действат вдъхновяващо за творците.  Благодарение на парчето си "Someone Like You" Адел успя да завладее целия свят с гласа си. Изглежда Тейлър Суифт има същите намерения.

Новото парче на кънтри певицата - "The Last Time", се отнася за нейния бивш приятел Джейк Джиленхол, разкри близък до звездата източник.

Изпълнителката на "We Are Never Ever Getting Back Together", чиято нова компилация "Red" се продаде в 1,2 млн. копия през миналата седмица, призна, че песента е посветена на "ненадежден" човек. Неин близък обаче поясни, че става въпрос за 31-годишния актьор от "Любовта е опиат".

"Идеята бе да направя нещо за спомените, които имам от един ненадежден мъж. Никога не знаеш кога ще те напусне и кога ще се върне обратно при теб, но той винаги го прави".

"Става въпрос за моментите, когато искаш да обичаш някого, но не знаеш дали би било разумно да го направиш", посочи още Тейлър.

През изминалата година таблоиди съобщиха, че двойката сложила край на отношенията си малко след началото им, тъй като Джейк не издържал на вниманието от страна на обществото.

"Казваше, че вече не чувства тръпката и изпитва неудобство от вниманието, което получава. Тревожеше се също от разликата в годините. Но в крайна сметка остана привързан към нея. Именно за това става въпрос в новата й песен", допълни източникът.

Редактор: Десислава Симова

Тейлър Суифт изпраща любовно писмо до Париж

Тейлър Суифт, която наскоро сподели, че я е страх да не остане сама цял живот, пусна ново видео с любовна тематика. Новият музикален к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес