X
 
 

Съдят Мадона за закъснения на концерти

1126 0
Съдят Мадона за закъснения на концерти
Снимка: Getty Images
Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била точна по време на турнето си Madame X и неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно, от първоначално обявеното време.

Нейт Холандър, почитателка на поп звездата Мадона, съди изпълнителката и събитието, популяризиращо компанията Live Nation, за повтарящи се забавяния на нейните концерти. Според TMZ, който е получил копие от съдебното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024,95 долара за 3 билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, след като времето на концерта се е забавило от 20:30 до 22:30.

Мадона: Истинската ми муза бе Дейвид Боуи

"Истинската муза" на Мадона е покойният Дейвид Боуи заради неговия едновременно "мъжки и женски дух", споделя звездата пред „Bill...

Според съобщенията Холандър също твърди, че забавянето на концертните графици е "нелепо", като твърди, че трите билета вече са много по-малко ценни поради неочакваното забавяне.

Съобщава се, че фенът е обединил в общ иск и други ядосани от закъсненията на поп-звездата. Броят на тези „ядосани фенове“ вече е достигнал 500 души, както съобщи Fox Business, позовавайки се на уебсайта за новини и развлечения Wonderwall.

От TMZ съобщиха, че са се свързали с представителите на Мадона, но все още нямат отговор, пише БГНЕС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители