Съпругата на Кроу ще гушне 25 млн. долара след развода

8870
Съпругата на Кроу ще гушне 25 млн. долара след развода

Вчера стана ясно, че холивудският актьор Ръсел Кроу ще се разведе със съпругата си Даниел Спенсър. Това ще струва на звездата поне 25 млн. долара, които ще отидат директно в джоба на бившата г-жа Кроу, съобщават австралийски медии.

Героят от "Гладиатор" обяви раздялата си с Даниел след 9-годишен брак и тя ще получи солидната сума въз основа на предбрачния им договор. В. "Сидни Морнинг Хералд" съобщи, че само недвижимите имоти на звездната двойка се оценяват на близо 50 милиона долара, включително къща за 14 милиона долара в Сидни и обработваема земя в Ню Саут Уелс.

Кроу е натрупал състояние от 150 милиона долара от хонорари за ролите си, откакто двамата с Даниел се срещнаха за първи път преди 22 години, изчислява изданието. Той има и редица други бизнес интереси в Сидни, включително дял във футболния клуб Рабитос, фитнес зала и компания, доставяща говеждо месо на ресторантите.

Макар подробностите около предбрачния договор на двойката да не са известни, се знае, че той постановява Даниел да получи поне 15 милиона долара, ако са женени три години. Освен това в него е записано, че всяко едно от децата им - Чарлз (8 г.) и Тенисън (6 г.), ще получи доверителен фонд от 3 милиона паунда.

Не са известни причините за раздялата на двойката, но според информациите на медиите тя е била приятелска. Според слуховете Даниел се сближила с партньора си от австралийската версия на телевизионното състезание "Денсинг Старс" Деймиън Уайтууд, но както тя, така и Кроу отрекоха двамата да са нещо повече от приятели.

Една от вероятните причини за раздялата на двойката е натовареният работен график на Кроу, който наскоро участва в снимките на цели 6 филма, които би трябвало да излязат на голям екран догодина.

Ръсел Кроу се развежда

Австралийският актьор Ръсел Кроу и съпругата му Даниел Спенсър се разделят след девет години брак, съобщава днес австралийската преса,...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com