Тежък финал в "Ергенът": Стюардесата Йоана отпадна на крачка от победата (ВИДЕО)

4435
Тежък финал в "Ергенът": Стюардесата Йоана отпадна на крачка от победата (ВИДЕО)
Снимка: Ергенът/Facebook

В края на предпоследния епизод на "Ергенът" видяхме последната за сезона "Церемония на Розата", до която достигнаха три дами. Първата роза Алек даде на Магдалена, а второто цвете бе за Надежда. Така на крачка от големия финал романтичното риалити напусна стюардесата Йоана.

Снимка: Ергенът/Facebook

"Не забравяй, че пътят към рая никога не е затворен, ако сърцето ти е отворено за любов" – обърна се водещият Наум към 25-годишната стюардеса от Перник. "Много ми е трудно да говоря в моменти на раздяла. Неочаквано е. Благодаря ти за всеки един момент тук" – каза Йоана на Алек при раздялата им. "На мен няма да ми е трудно да кажа следните неща. Ти си красива, невероятна, изключително умна, дръзка млада дама. Всеки мъж, до когото застанеш, ще бъде изключителен щастливец. Благодаря ти, че беше тук и ме допусна до себе си!" – бяха последните думи на Алек. "Почувствах се много разочарована. Наистина не го очаквах. Вярвах до последно, че мога да го спечеля. Чувствам се зле, защото да бъдеш отхвърлен е най-гадното нещо, което може да ти се случи. Сякаш няма какво друго да направя. Безпомощна съм в този момент" – коментира стюардесата пред камерата на романтичното риалити.

Още: Раздели ли се Елена от "Ергенът" с голямата любов? (СНИМКA)

Коя е стюардесата Йоана?

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска авиокомпания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури. Застоят за нея е скучен, затова и не обича еднообразието. Посетила е над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет. Владее няколко чужди езика, обича да ходи на опера, тренирала е плуване и е печелила медали. Смята, че е експерт в готвенето и някой ден се вижда като собственик на ресторант. За себе си Йоана смята, че е откровен човек – за нея искреността е много важна както в приятелските, така и в любовните взаимоотношения, пише LadyZone.

Винаги казва в очите това, което мисли и чувства, независимо кой стои срещу нея. Рядко губи самообладание и винаги се отнася с уважение към другите. Умее да отстоява себе си, без да изпада в пререкания. Когато обаче настъпят и наранят егото ѝ, е склонна да отговори. Най-крайното нещо, което е правила, е да изхвърли дрехите на неин бивш приятел, който ѝ е изневерил. Категорична е, че никога не би простила подобно предателство.

Финалът на "Ергенът"

Във финалния епизод на "Ергенът" 3, който ще бъде излъчен днес, 16 май, предстои да видим срещите на Магдалена и Надежда със семейството на Алек. Майка му разглежда дамите, борещи се за сърцето на сина ѝ, много сериозно, а крайната ѝ оценка след срещите ѝ с двете финалистки най-вероятно ще са решаващи за последния избор на Алек.

Това, което най-много вълнува зрителите, е дали Александър Младенов действително ще избере жена, на която да предложи брак, или ще се откаже и ще си тръгне без избраница.

Още: Момиче от "Ергенът" е като близначка на DARA (СНИМКИ)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Plus-size модел стана Мис Алабама и отприщи вълна от подигравки (ВИДЕО)

Без капка грим: Момиче от "Ергенът" изуми всички със СНИМКАТА си

Кои са новите участници в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова със специален повод за празнуване (СНИМКА)

Спортна легенда влиза в "Островът на 100-те гривни"? (ВИДЕО)

Чувствам се страхотно: Дебора от Стара Загора с нова промяна (СНИМКИ)

Какво направи с косата си? Риана с кардинална промяна (СНИМКИ)

Добрият пример: Торино и Пашата оставят "Отпечатъци" с творчеството си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Щерката на Наталия Гуркова е станала голяма красавица (СНИМКА)

Кола блъсна попфолк певица. Ето какво се е случило

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com