Веселин Маринов: ГЕРБ ще вземат следващия мандат

11547
Веселин Маринов: ГЕРБ ще вземат следващия мандат

"Провеждането на концерти в страната точно в този период може да се изтълкува като политическа кампания на определена политическа сила, затова ги отменям в голямата си част", каза певецът Веселин Маринов.

"На 27 май ще представя новият си албум, но чакам да свърши напрежението в България и политическата криза и тогава ще се обърна отново към музиката си", уточни той пред БТВ.

Фаворити за листите на ДПС в Кърджали са Доган и Местан

Пожизненият председател на ДПС Ахмед Доган и настоящият лидер Лютви Местан са категоричните фаворити на партийния актив в Кърджалийско ...

Маринов призна, че в основата на всичко в протестите на хората има логика, животът стана наистина много труден у нас. “Знам го по себе си, по сметките, които плащам, притеснявам се обаче от това, че справедливият протест се взе от различни партии за дивидент”, обобщи той.

“Аз не съм политик, но не ми е приятно това, което се случи в последните месеци в България. Безогледно опозицията пренебрегна постигнатото от тази партия , което бе на власт. България успя да се запази стабилна, дадена е добра е основа за бъдещо развитие”, изрази своите виждания Маринов.

Той съобщи, че е имал разговори с Цветан Цветанов как живеят хората в неговия край какво е забелязал при пътуванията си, но не с министъра, а с приятеля Цветанов. “Това приятелство с него промени начина ми на мислене, станах оптимист, като видях че има толоква честен човек”, призна изпълнителят.

“Да, има допуснати големи грешки, но сега виждам че се изчистват много от хората в новите листи. Вярвам, че ГЕРБ ще вземат следващия мандат и ще работят много по-добре за каузата на България”, обобщи Маринов.

Владо Пенев: Искам да върна смисъла на думите морал, чест и достойнство

Приех поста на министър на културата в служебния кабинет, за да върна смисъла на думите морал, чест и достойнство. Това каза актьорът В...

“Не съм виждал Цветанов от началото на февруари, опитах да го чуя по телефона, не го вдигаше. Говорил съм с неговата съпруга, с която също съм близък. Знам че спи малко, огромно напрежение тежи в момента ъврху плещите му. Не искам да го притеснявам, той ще се обади, ако му потрябвам. След изборите ще се вижгдаме по-често”, завърши Маринов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес