Забраниха на Мадона да посещава салоните на киноверига

31500
Забраниха на Мадона да посещава салоните на киноверига
Снимка: Getty Images / Guliver

Поп иконата Мадона си навлече проблеми с това, че праща есемес-и по време на филмова прожекция миналата седмица. Така собствениците на киносалоните на американската верига Аламо драфтхаус синемас забранили певицата вече да стъпва на техен терен.

Поп звездата присъствала на премиерата на драмата на Стив Маккуин "12 години роб" на кинофестивала в Ню Йорк. "Докато не се извини на почитателите на киното, Мадона няма да гледа филми в Драфтхаус", съобщи генералният директор на основаната в Остин, щата Тексас, кино верига Тайм Лийг. Певицата влязла в конфликт и с един от зрителите, който й направил забележка да не изпраща есемес-и насред прожекцията.

Мадона е най-високоплатената звезда

Американската певица Мадона оглави класацията на най-високоплатените знаменитости за 2013 на списание "Форбс". В периода от юни 2012 д...

Мадона не харесала отношението на зрителя към нея и отговорила: "Това е по работа…, поробителю!". Забележката й била особено неуместна, тъй като филмът разказва историята на афро-американски роб, който 12 години работел на плантации в Луизиана.

Лийг, който определи Мадона и като "непоносимо груба", съобщи по-късно в Туитър, че забраната е просто шега, но искал да обърне внимание на този проблем, защото го смятал за важен. "Но сега, след като тази забрана се установи, аз, разбира се, ще я приложа", допълни Лийг пред сп. "Ентъртейнмънт" и добави, че този път не се шегува. "Сериозен съм, но не мисля, че това засяга особено живота й", заяви Лийг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com