Зарязали Дани де Вито, защото бил флиртаджия

10112
Зарязали Дани де Вито, защото бил флиртаджия

Забавният актьор Дани де Вито изглежда не е чак толкова миловиден, колкото изглежда. Оказва се, че съпругата на холивудската везда го е напуснала, тъй като той винаги флиртувал с други жени.

30-годишният брак на актьора с Риа Пърлман не вървял от близо десет години, тъй като тя била все по-разочарована от шарещия му поглед, предаде БГНЕС.

"Той може да не изглежда като типа мъж, който жените харесват, но Дани със сигурност получава голямо женско внимание. Той може да бъде голям флиртаджия и заради влиятелния си статут в Холивуд не се срамува да злоупотребява с позицията си и да флиртува с млади, амбициозни жени, стремящи се да пробият в индустрията", разкри запознат източник пред сайта Радар Онлайн.

Дани ДеВито се развежда след 30 години брак

Американските актьори Дани ДеВито и Реа Пърлман решиха да се разделят след 30-години брак, съобщи агентът на ДеВито. Двамата се женят ...

"Въпреки репутацията си на приятен, забавен човек във филмите и на телевизионния екран, Дани в действителност е голям женкар. И подобно на повечето мъже с гореща кръв, когато види привлекателно момиче в кафене или докато върви по улицата, той винаги го заглежда", допълва източникът.

"След като с години се правеше, че не забелязва това, на Рита в крайна сметка й писна. Дотегна й държанието му като лошо момче и реши да сложи край на брака им. Раздялата се обсъждаше от много време, вероятно през последните десет години, защото те не бяха щастливи от много, много време", разкри източникът.

Дани и Риа обявиха раздялата си вчера. Те имат три деца, Луси Чет, Грейс Фан и Джейкъб Даниел.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com