Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

1504
Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?
Снимка: Getty Images

Ева Мендес разкри как е стигнала до решението да се откаже от успешната си кариера в името на семейството си: от години актрисата не се е появявала на екран, тъй като посвещава времето си на съпруга си Райън Гослинг и двете им дъщери - деветгодишната Есмералда и седемгодишната Амада.

"Не сме го уточнявали, но си помислих: "Добре, той ще работи и аз също ще работя - просто ще работя като домакиня", каза 50-годишната Мендес в предаването "Today". Тя каза, че за нея е било лесно "да сложи на пауза" холивудските си амбиции, защото искала да прекарва колкото се може повече време с децата си. Въпреки това Мендес казва, че макар да е спряла да се снима във филми, тя е преследвала други проекти: "Спрях да се снимам, но не спрях да работя. Само за да се снимаш, обикновено трябва да си тръгнеш, а това не беше за мен".

В мрежата често обсъждат дългото отсъствие на актрисата по екраните и червените килими, което мнозина смятат за странно: някои са на мнение, че именно Гослинг забранява на съпругата си да работи, защото предпочита тя да си седи вкъщи. Други се изказват в защита на Ева, като отбелязват, че тя сама е избрала ролята на майка и домакиня и това е нейна лична работа.

Още: Силвестър Сталоун каза кой актьор ще го замести в "Рамбо"

Възхищението на Ева спрямо Райън

Снимка: Getty Images

Ева изрази възхищението си от професионализма на съпруга си, като отбеляза, че е мислила за него, докато е работила по филма "Мястото под боровете", в който се снимат заедно. "Никога не съм преживявала нещо подобно. Начинът, по който той работи, отдадеността му на занаята, начинът, по който иска да направи всичко възможно най-добре... Това означава, че колегите му във филма трябва да са възможно най-добри. Но за съжаление - или за щастие - има само един Райън", казва тя.

Още: Ева Мендес обясни защо преди е мразела Свети Валентин

Мендес коментира и изпълнението на съпруга си на церемонията по връчването на наградите "Оскар", където той изпя песента на Кен от филма "Барби". "Той отиде и си свърши работата. Той просто е много добър в работата си, свърши си работата и се прибра у дома", каза тя. По време на самото изпълнение Ева публикува шеговит пост в социалните мрежи, в който призова Гослинг да се прибере вкъщи след шоуто и да сложи децата да спят, пише БГНЕС.

Ева Мендес и 43-годишният Райън Гослинг са заедно от почти десетилетие, но рядко споделят подробности от личния си живот. Тя избягва да придружава съпруга си на светските събития, а това решение обясни още преди години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com