Завладяващ концерт ще отбележи финала на COCA-COLA И LIDL GRILL&CHILL 2017

1965
Завладяващ концерт ще отбележи финала на COCA-COLA И LIDL GRILL & CHILL 2017

Тази неделя, дългоочакваният финал на най-мащабното грил турнe, организирано от Lidl и Coca-Cola, ще изненада всички фенове със завладяващ концерт на поляната зад Музея „Земята и хората“ в София. От 10:00 ч. до 22:00 ч. на 3 септември, всички жители и гости на столицата ще имат възможността да се включат в общата инициатива под надслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади. За да бъде истински запомнящ се финала на почти двумесечното турне, организаторите са поканили 4 банди, които ще завладеят българските фенове с комбинация от рок, суинг, джаз, бразиелектро и щури фънк ритми, под звездното небе в неделната вечер.

Веднага след обявяването на победителя в Националния грил турнир в 18:30 ч., на сцената ще се качат уникалните Rewind, които ще подгреят всички фенове с лежерен рок, кавъри на световни хитове и авторски парчета със закачливи текстове. Веднага след тях, изключителните музиканти от Бърно, Heart of Dixie Band, ще раздвижат публиката със свежи суинг ритми, включващи съвременни интерпретации на най-известните парчета на 20-те и 30-те години на миналия век. От тях щафетата ще поеме една от най-любимите български групи – АКАГА, които с уникална комбинация от фънк, рок, денс, соул и реге ще заредят публиката с още повече настроение и енергия и ще ги подготвят за Zuco 103. Холандската банда ще постави кулминацията на вечерта с перфектен микс от бразиелектро и фънк.

Освен богатата музикална програма, организаторите от Coca-Cola и Lidl са предвидили различни атракциони за деца и възрастни през целия ден, както и грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева. Посетителите на събитието ще могат да опитат от специално разработеното меню, приготвено от умелите майстори на грила, но в същото време, всички желаещи ще могат сами да си приготвят апетитни бургери, стекове, ребра или да импровизират с различни качествени продукти. Най-запалените грил фенове ще могат да спечелят и възможност за уникални кулинарни дегустации "Да споделим грила, високо в небето", които ще се провеждат през целия ден на специално изградена на височина от 40 метра платформа, в близост до поляната.

С пилешка пържола на грил Атанас Тотов спечели кулинарното състезание на LIDL и COCA-COLA в Пловдив

40-годишният Атанас Тотов е Грил Майсторът на Пловдив. Той спечели кулинарната надпревара на COCA-COLA и LIDL в Града под тепетата, час...

София е последната спирка на инициативата и кулминацията на турнето, където ще се проведе и финалът на Националния турнир по спортен грил. В пряк двубой на живо, шестимата регионални победители от Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София ще бъдат предизвикани от шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков и ще се борят за титлата Грил майстор на България и голямата награда от 2500 лв.

Чрез инициативата „Да споделим грила”, Lidl и Coca-Cola обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейство и да дадат възможност на все повече хора да прекарат пълноценни моменти с близки и приятели, споделяйки забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.

За повече информация следете:

www.grillmaistor.bg

www.facebook.com/lidlbulgaria

Мартин Стоянов спечели кулинарната битка на LIDL и Coca-Cola в Бургас

Мартин Стоянов от Бургас е поредният победител в грил турнира на Coca-Cola и LIDL, който се провежда в големите градове на страната. К...

www.facebook.com/cocacolabulgaria

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

За Coca-Cola

Coca-Cola е най-известната и най-продаваната безалкохолна напитка в историята, както и най-разпознаваемата марка в света. България е първата страна от бившия социалистически лагер, където през 1965 започва бутилиране на Coca-Cola. Страната ни е първата, в която световния бранд допуска изписването върху етикета на своето запазено име да е на кирилица – „Кока-Кола“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Първи думи на Венелин Венков след новината, че напуска "Ку-Ку бенд"

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com