Златка Димитрова спечели Big Brother All Stars, дарява наградата си

43199
Златка Димитрова спечели Big Brother All Stars, дарява наградата си

Победителят в Big Brother All Stars 2013 Златка Димитрова благодари на всички приятели и фенове, които са гласували за нея по време на финала на шоуто, защото със SMS-а си те са подкрепили нейната благородна кауза. Голямата награда в сезона е джип Hyundai, който тя ще дари за лечението в Русия на пострадалия в катастрофа Боби. Часове след финала Златка Димитрова гостува в „На кафе” по Нова ТВ, за да разкаже за най-емоционалните моменти в Къщата.

„През цялото време бях под напрежение. Сигурна съм, че всеки един от съквартирантите е имал желанието да достигне до финала, тъй като точно тези последни часове са нещо, което не може да се опише с простички думи. Постоянно треперех, бях с усещане, че ще изляза".

Лестер: Тризначките са злобни, глупави и лъжливи

Македонецът Лестер, който стигна до финала в последния сезон на българския “Биг Брадър”, каза, че е скаран с тризначките Вя...

„Колкото и банално да прозвучи, за момент не съм мислила, че мога да спечеля този риалити формат, тъй като на всяка номинация съобщаваха вотовете и това кой е с най-висок резултат. Злати Райкова, Лео се връщаха с висок вот. Те бяха моите фаворити", каза още победителката.

„Човекът, с когото най-добре се познавах, беше Златка Райкова, макар че с нея нямахме кой знае колко допирни точки, не сме големи приятелки, наистина - казвам го съвсем откровено", сподели бургазлийката. „Но за мен тя е мъжко момиче, което се приобщава към всяка една обстановка и ситуация. Тъй като тя е с много буен характер, направи ми впечатление, че беше много сдържана, доста смирена. За мен тя е пример за подражание, много добро момиче", каза още Златка Димитрова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес