3D картичка изработиха децата от Шумен

8904
3D картичка изработиха децата от Шумен

Голяма коледна картичка е изработена по инициатива на Семейно-консултативен център-Шумен и ученици от СОУ „Тр.Симеонов”. Информацията съобщи Валентина Загорова, социален сътрудник в Семейно-консултативния център.

Картичката е изработена в творческите ателиета на организацията от ученици от първи до шести клас. Подчинена е на идеята „Семейство за всяко дете”. На лицето си има голям снежен човек, а от вътрешната страна представлява голяма 3D елха и Дядо Коледа, който държи в ръцете си писмо на дете.

Детска Коледа във Варна с „Голямото Коледно приключение на…”

„Голямото Коледно приключение на...”  от Магда Борисова, постановка и музикална среда Стоян Радев Ге. К., сценография ...

Коледната картичка е релефна и светеща, висока е един метър , широчината и е един метър и половина и по своите размери е най-голямата коледна картичка в град Шумен, каза още Загорова, цитирана от Радио "Фокус".

Организацията работи основно с деца в риск, застрашени от изоставяне, от напускане на училище както и деца от социално слаби семейства. От близо един месец Семейно-консултативният център има офис в сградата на СОУ ‘’Тр.Симеонов’’, съобщи още Валентина Загорова.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен