H&M отваря врати в Сливен

16971
H&M отваря врати в Сливен

H&M, Hennes&Mauritz AB (H&M) съобщава за откриването на най-новата си локация в България. Магазинът е разположен в град Сливен, в Mall Sliven, и ще отвори врати точно в 11 ч. на 14 ноември, събота, съобщават от веригата магазини за дрехи.

“Вълнуваме се от разрастването си в България с отварянето на първи магазин в Сливен. Убедени сме, че клиентите ще оценят предлаганите от нас мода и качество на най-добра цена и по устойчив начин. Търсехме топ локация в града и сме щастливи, че успяхме да я открием най-добрата шопинг дестинация – Mall Sliven. Вярваме, че отварянето на новия ни магазин ще даде възможност на младите и амбициозни хора в града да се развият в една чудесна компания”, сподели Сандрин Галпароли, регионален мениджър за H&M България и Гърция.

Усещане за Париж в София

Малките улички на София често напомнят на парижките – уютните сладкарнички, старите сгради и скритите магазинчета, в които можеш ...

За да отбележи откриването на най-новата си локация, H&M ще предложи на първите 100 посетители карти-ваучер на стойност 20 лв. Подаръци са предвидени и за всяка покупка в рамките на целия ден.

Магазинът, разположен на 3 етажа и обща площ от 1 800 кв. м, ще предлага мода за жени, мъже и деца. Ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10 до 20:30ч.

H&M ще изненада феновете на модата в Сливен с най-доброто от зимната си колекция. Цветове в топли нюанси, еко-кожа с косъм и ефирни материи са сред ключовите предложения за сезона. Клиентите ще могат да се възползват и от инициативата за събиране на стари дрехи, като в замяна на всяка върната торба с ненужен текстил за рециклиране, те ще получат талон за 15% отстъпка при следваща покупка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл, създавайки нови дрехи от стар и ненужен текстил, който се рециклира.

H&M влезе на българския пазар през март 2012. Магазинът в Сливен е 17 за марката у нас.

87-ият магазин на BILLA в България отвори врати в Mega Mall

Клиентите на BILLA в квартал „Люлин“, а и в цяла София имат повод за радост – предпочитаната от тях верига супермарке...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com