Около 1000 служители на МВР в Смолянска област протестират

4236
Около 1000 служители на МВР в Смолянска област протестират
Снимка: БГНЕС

В момента всички служби на територията на ОД МВР Смолян, РДГП Смолян и противопожарната служба в цялата област са на протест.

Около хиляда човека в цялата област, колеги които са командировани на границата на Елхово също по съответния ред си протестират и изразяват своето недоволство. Това каза пред журналисти в Смолян, след проведения протест пред сградата на ОД на МВР – Смолян Михаил Узунов - председател на Синдикално дружество 47 при РУП – Смолян и член на Федеративната контролна комисия на Синдикалната федерация на служителите в МВР, предаде репортер на Радио „Фокус” – Смолян.

Арестуваха четирима румънци за измама в Девин

Четирима румънски граждани са задържани за едно денонощие в ареста в град Девин за измама на 23-годишен младеж от село Лясково, съобщих...

По неговите думи от вчера са влезли в протест, който ще бъде поетапен на много места по региони и такъв, който ще бъде в София, като там ще бъдат няколко - основен - на 8 ноември, в 13 часа пред НС, а поетапно ще има след това протести когато се гледа законът за държавния бюджет за 2016 г тогава ще има присъствие пред парламента, за да се изрази становище по този закон. По думите на Узунов не е логично реформата да се прави от Министерството на финансите.

„Това е все едно в къщи да си правите основен ремонт и да дойде да ви го прави горският, защото масата в хола ще ви бъде дървена.Това е много нелогично. Вярно е, касае се за пари, реформата не може да стане за три месеца”, каза Узунов. Той каза още, че утре – 5 ноември, в залата на Районното управление на полицията в Смолян синдикалистите ще дадат пресконференция.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян