За финал на кампанията ДПС "откри" болница в Рудозем, която работи от два месеца

25023
За финал на кампанията ДПС "откри" болница в Рудозем, която работи от два месеца
Снимка: БГНЕС

ДПС се възползва и си направи пиар с официално откриване на Специализираната болница за рехабилитация и физиотерапия "Родопи" в Рудозем два месеца след като здравното заведение заработи. Това стана при закриването на предизборната кампания на Движението за права и свободи.

Реално здравното заведение работи от март и досега през него са преминали над 300 пациенти. Работи се по две клинични пътеки – за лечение на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Очаква се в най-скоро време да бъдат приемани осигурени лица по програмата на НОИ „Профилактика и рехабилитация”. След официалната част кметът на Рудозем Румен Пехливанов обяви, че дава курбан за 3 000 души в чест на откриването на болницата. Той не пропусна да каже, че чак като се обърнал към Лютви Местан, градът се сдобил с болницата, пише otzvuk.

Повечето социолози упорстват с измъчена изборна победа на БСП

Ако евроизборите бяха днес, БСП печели 590-690 хиляди гласа, което прави 5-6 представители в Европейския парламент, ГЕРБ печели 550 &n...

Митингът се проведе в работно време. Градът бе блокиран, главната улица затворена и охранявана от гранични полицаи. Униформените заявиха, че изпълняват заповед на кмета за реорганизация на движението, без да дадат точен отговор кого точно се чака. С няколкоминутно закъснение пред общината пристигна лидерът на ДПС Лютви Местан, зорко охраняван от служители на НСО. С него дойдоха Филиз Хюсменова, водач на листата на ДПС за предстоящия вот, зам.-председателят на Народното събрание Алиосман Имамов, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, на младежта и спорта Мариана Георгиева, зам.-министърът на отбраната Неджми Али, зам.-министърът на културата Велислава Кръстева.

В същото време на сцената на площада пред болницата се бяха събрали множество привърженици на партията. Шефове на институции в Смолян, поканени за откриването на болницата, сред които директорите на РЗОК д-р Кузман Гелов, на РЗИ – д-р Мими Кубатева, на НОИ – Валентин Гаджев, на Бюрото по труда Замфир Копчев, станаха неволни свидетели на предизборната агитация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян