До Коледа приключват големите пътни ремонти в Пловдив

1128
До Коледа приключват големите пътни ремонти в Пловдив
Снимка: Елин Андреев/Actualno.com
До Коледа ще приключат големите пътни ремонти в Пловдив. Това обяви пред журналисти кметът на града инж. Иван Тотев. 

По думите на кмета, обновените булеварди "Руски", "Шести септември", "Марица-Юг" и "Васил Априлов" поемат голяма част от трафика. Очаква се движението да се облекчи още след приключване на работата по булевард "Цар Борис Трети Обединител".

"За догодина предвиждаме ремонт на булевард "Христо Ботев", но по-далече от центъра, в частта около "Коматевско шосе". Там ще се работи на етапи, предстои и смяна на три големи водопровода. Едновременно ще работим и по булевард "Копривщица" към "Пещерско шосе", обяви Тотев.

Той разкри и че на районните кметове предстои да бъдат отпуснати допълнителни средства в размер на до 200 000 лева.  

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители