Отменят грипната епидемия в Стара Загора от 30 януари

106
Отменят грипната епидемия в Стара Загора от 30 януари
Снимка: Aктуално
Заради значителния спад на острите респираторни заболявания (ОРЗ) през последната седмица (21 - 27 януари) и продължаващата тенденция за намаляване на броя на заболелите през последните два дни грипната епидемия в област Стара Загора. Предприетите противоепидемични мерки се отменят от 30 януари.

От инспекцията предупреждават болните с висока температура и други признаци на грип да не се самолекуват, а да посетят джипитата си и да не ходят болни на работа или на училище

РЗИ - Стара Загора, ще продължи ежедневния надзор на заболеваемостта от грип и ОРЗ.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители