Залесяване в Стара Загора

139
Залесяване в Стара Загора
Снимка: Община Тетевен
Акция по залесяване на града, посветен на Европейската седмица на гората, организира Областният информационен център (ОИЦ) съвместно с Държавното горско стопанство в Стара Загора. От центъра канят желаещите да се включат в инициативата на площада пред стадион “Берое” в 11:30 часа на 16 ноември.

С отбелязването на седмицата на гората центърът отново привлича вниманието на старозагорци върху ролята на горите за ограничаване на климатичните промени, поддържане на водните ресурси и опазване на околната среда.

ОИЦ – Стара Загора, е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители