172 сигнала е получил енергийният омбудсман на ЧЕЗ

3575
172 сигнала е получил енергийният омбудсман на ЧЕЗ

172 сигнала е получил от клиенти на компанията Енергийният омбудсман на ЧЕЗ – Радослав Димитров от встъпването му в длъжността на 11 март тази година. Това съобщиха от компанията.

На 40 потребители е изпратена информация дали сигналът е бил приет или каква е причината, поради която не може да започне разглеждането му. Други осем клиенти вече са получили решения по жалбите си. Три от тях са основателни. „Дейността по решаване на жалбите се затруднява значително от липсата на информация за обекта, който касае сигнала. За да бъда максимално експедитивен е важно клиентите да посочат клиентския номер и имената на титуляра. По този начин те ще бъдат идентифицирани в информационната ни система много по-бързо”, каза Радослав Димитров, Енергиен омбудсман на ЧЕЗ.

ЧЕЗ започва информационна кампания за енергийна ефективност

ЧЕЗ започва информационна кампания за енергийна ефективност, съобщиха от компанията. Кампанията е за повишаване информираността на насе...

За да улесни потребителите, Радослав Димитров вече осъществи мобилни приемни в Благоевград, София и Враца. На 2 април той ще се среща лично с жители на община Перник от 13.00 до 15.00 ч в Центъра за обслужване на клиенти в града.

Омбудсманът разглежда сигнали и жалби от клиенти, които не са доволни от начина, по който е решена тяхната жалба в дружествата на ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ Разпределение България” и „ЧЕЗ Електро България”. Той спазва неутралитет както спрямо клиентите, така и спрямо компанията и винаги взима предвид аргументите и на двете страни. Подалите сигнал се информират в 30-дневен срок за резултатите от разглеждането на всеки конкретен случай.

Клиентите на ЧЕЗ могат да подават сигнали и предложения към омбудсмана на тел. 02 895 8450, по факс 02 895 9770, на електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес гр. София 1000, ул. "Г. С. Раковски" № 140.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com