Актуално в Lidl: Две опаковки италиански вафли на цената на една

2709
Актуално в Lidl: Две опаковки италиански вафли на цената на една
Снимка: Envato

Тази седмица в Lidl ще откриете оферта за двойно повече премиум вкусотии, идеална добавка към всяко кафе. Това са италианските хрупкави вафлички с марката ITALIAMO, които тази седмица са част от специалната акция “1+1” на Lidl Plus. Двете опаковки от по 200 гр. се предлагат за 2,89 лв. вместо 5,78 лв., като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Така, само срещу 5,78 лв. можете да закупите до 800 гр. италиански вафлички с високо качество, които са подходящи за посрещане на гости или просто за кафе с приятна компания.  

Освен атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%.

Тази седмица в брошурата на веригата забелязахме още няколко бюджетни попадения: двойно повече чипс от лимец на същата цена, като двете опаковки от по 100 гр. се предлагат за 2,29 лв.; хляб с картофено пюре и лук с 35% отстъпка  за 1,29 лв.; свежи и проверени за над 700 вида остатъци от пестициди сладки картофи, които можем да открием от четвъртък с 50% намаление - на цена 2,49 лв. От петък в магазините на Lidl ще има и багета Рустик с 40% отстъпка за 1,19 лв., както и 5 бр. кроасани с пълнеж от нуга крем с лешници с 50% отстъпка за само 1,99 лв.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com