Бащата, чието дете падна от лифт, излезе с отворено писмо до "Витоша Ски"

64694
Бащата, чието дете падна от лифт, излезе с отворено писмо до "Витоша Ски"
Снимка: БГНЕС

Моля всички скиори, сноубордисти и планинари да споделят!  Това призовава Любомир Станков, чийто 5-годишен син вчера падна от Симеоновския лифт в отворено писмо до "Витоша ски". Ето  текстът на самото писмо.

 

Петгодишно дете падна от Симеоновския лифт в София

5-годишно момченце падна от кабинка на Симеоновския лифт. По чудо след падането от 8 метра момченцето е невредимо. Тази сутрин от нача...

Отворено писмо до "Витоша Ски"

Казвам се Любомир Станков и съм баща на 5 годишния Владислав, който днес на 24.01.2016г. падна от лифт "Симеоновски" между 12ти и 13ти стълб!

НЕуважаеми господа,

Аз карам ски от 8 годишен на Витоша и сноуборд от 14 годишен (пак на Витоша). В момента съм на 35 години! Аз съм отраснал на тази планина! Имам два завършени семестъра в НСА със специалност "Сноуборд" (Треньорски факултет) випуск 1998г. След като в продължение на поне 15 година виждам как умишлено унищожавате ски базата на Витоша и след като днес моят син падна от " Симеоновски" лифт поради техническа неизправност на заключващия механизъм на кабинката, съм морално задължен на Ви обявя ВОЙНА! Особено след наглото изказване на матрьошката РАДОСЛАВ ПЕЕВ по БТВ, който най - нагло посмя да твърди, че едва ли не сам съм си изхвърлил детето от лифта! ВОЙНА не само за моето дете, а ВОЙНА за ВИТОША! ВОЙНА, да ви махна от там, за да не падне утре цяла кабинка с деца!!! Вие господа, сте нагли до безобразие! Вместо да се извините, вие вменявате вина в един от най-настървените и стари витошкари! Обещавам ви НЕуважаеми господа, да ви прецакам благата концесия, защото вие дори не се грижите за това, което е оцеляло на Витоша! Преди няколко дни падна лавина и УБИ двама човека и всички в купом ( плюс медиите), дали поради невежество или умишлено, не съобщихте къде падна тази лавина!

Повреда на лифта на Витоша хвана в капан много хора

Десетки туристи бяха блокирани на лифт на Витоша, информира Нова телевизия. Заради авария от 16:00 часа насам кабинките на въжената ли...

АЗ ЩЕ ОБЯСНЯ СЕГА, ЗА ДА Ви Го...

ЛАВИНАТА ПАДНА НА ПИСТА "ЗАЕКА" НА ОКОЛО 150 МЕТРА НАД ПЛАЦОВЕТЕ, НА КОИТО СЕ УЧАТ ДЕЦАТА ОТ ВАШИТЕ СКИ УЧИТЕЛИ!!!!!!

Лавината падна, защото цяла Витоша е занемарена и изоставена! За да могат Банско и Боровец да привличат софиянци и за да може ония ПРЕЦЕДЕНТА ПЛЕВНЯТА да прави 20 минутни рекламни клипчета на Банско! Чувствам се задължен да ви приканя НЕуважаеми господа от "Витоша Ски", да го поканите прецедента на Витоша, който да спретне една реклама и на нашата планина!

Да се снима на плаца с Владислав - синът ми!Да го похвали за късмета, че е жив и да покаже как 150 метра над него и ски училищата, преди няколко дни от лавина са загинали двама човека! И още нещо НЕ уважаеми АЛЧНИ ЕНИЧАРИ, собственици на "Витоша Ски"! Как не ви е срам да взимате 20 лв. за карта на 4 или 5 годишно дете??? Това са вашите бъдещи клиенти! Не го ли осъзнавате или и бизнес не знаете как се прави ??? ИЛИ ВИЕ САМО ЗНАЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ??? С цялото ми НЕуважение, Любомир Станков- един щастлив баща на две деца, които ще обикнат планината ВЪПРЕКИ ВАС!

МОСВ: При превръщането на "Тодорка" в 6-седалков лифт могат да се спасят 31 дървета

Реконструкцията на лифт "Тодорка" в Националния парк "Пирин", която предвижда подмяната на построения през 1986 г. 3-седалков лифт с 6-...

 

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com