БДЖ с предварителна продажба на билети за Великденските празници

6273
БДЖ с предварителна продажба на билети за Великденските празници

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през периода на Великденските празници, от днес, 22-и април, „Холдинг Български държавни железници” ЕАД въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове, съобщиха от компанията.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да го удължава, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин „Холдинг Български държавни железници” ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване.

Цената на яйцата и агнешкото замръзва до Великден?

"Опитваме се да задържим цените на хранителните продукти за Великден. Това каза пред журналисти в Пловдив министърът на земеделието и х...

Предварителната продажба на билети, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната за периода от 22-и април до 7-и май.

Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата „Информация” и билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

За празничните дни по повод Великден, „Холдинг БДЖ” ЕАД предвижда да осигури допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...