Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

BILLA ще предлага български шаран за Никулден

30 ноември 2023, 10:14 часа • 1373 прочитания

По случай наближаващия Никулден, BILLA ще зарадва своите клиенти с охладен български шаран на специална цена от 5,99 лв. килограма. Рибата е с доказано качество и гарантиран български произход. Веригата се е погрижила да задоволи нуждите на потреблението и да гарантира присъствието на традиционното ястие на празничните трапези във всички краища на страната. За клиентите, които предпочитат да купят рибата вече изчистена, веригата ще предлага и такава опция – охладен български шаран за 10.99 лв. за килограм.

В дългогодишната ни практика сме се убедили, че българският потребител традиционно залага на продукти с роден произход, защото те са с най-добър вкус и отговарят на високи стандарти за качество. Затова и тази година в BILLA ще предлагаме пресен български шаран, отгледан в рибни стопанства в цяла България. За трапезата на Никулден сме подготвили и още много апетитни предложения, достъпни за всеки бюджет.“ - сподели Асен Каранедев, ръководител „Стратегическо развитие на категориите“ в BILLA България.

Богатият асортимент от рибни продукти в седмичната брошура на BILLA се допълва от различни предложения за трапезата на Никулден – прясна ципура, филе от сьомга с кожа, изчистен хек, цяла скумрия и чистена пъстърва от собствената марка BILLA. Ценителите на рибните деликатеси могат да открият домашен хайвер, мариновани и пушени риби и панирани рибни пръчици.

Всички тези продукти ще бъдат налични в BILLA на специални цени в периода 30 ноември  - 06 декември, като българският шаран ще се продава до изчерпване на количествата.

Повече информация за продуктите от седмичната брошура на BILLA можете да намерите тук

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес