X
 
 

БНТ се раздели със Сашо Йовков, признава Кошлуков

4748 0
БНТ се раздели със Сашо Йовков, признава Кошлуков
Снимка: Фейсбук страница на Сашо Йовков
Българската национална телевизия (БНТ) се раздели с ръководителя на спортната дирекция Сашо Йовков. Решението е било взето на заседание на Управителния съвет, обяви генералният директор на телевизията Емил Кошлуков пред "Дневник".

"Сега изтече 6-месечният изпитателен срок и решението на Управителния съвет е договорът да не бъде продължен", обясни Кошлуков.

Кошлуков предложи апетитен пост на формално най-големия си съперник

Създаване на нова дирекция в БНТ - това е едно от първите предложения на новия генерален директор на обществената телевизия Емил Кошлук...

Йовков беше един от конкурентите на Кошлуков в конкурса за генерален директор на телевизията, но не беше избран. Малко след това дългогодишният журналист стана ръководител на новосформираната дирекция "Спорт".

В този период от спортния отдел на БНТ напуснаха няколко от най-опитните журналисти.

"Приемам решението нормално, има си изпитателен срок, който след като изтече, следва да бъде взето решение. Аз не се разделям с телевизията, за мен БНТ е кауза", каза Йовков пред "Дневник".

Журналистът вече е навършил пенсионна възраст, но при необходимост и покана вратата пред него остава отворена. Йовков, който от много години коментира волейбола в БНТ, отрази олимпийската квалификация на мъжкия национален отбор в Берлин.

Спира емблематично предаване по БНТ, журналист с критики към Кошлуков

След 21 години в ефира на БНТ, на 28 декември, събота, бе излъчено последното издание от поредицата документални филми за личности от б...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...