Борисов: Орешарски научи всички задни входове и изходи

5808
Борисов: Орешарски научи всички задни входове и изходи
Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че днес премиерът Пламен Орешарски е на среща с Гръцкия бизнес съвет в България в хотел "Шератон" от 17:00 часа и за да присъства, влезе през задния вход, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не пропусна да иронизира във Facebook.

"Орешарски ще бъде запомнен като премиер, който научи всички задни входове и изходи", каза Борисов в профила си в социалната мрежа.

Премиерът влезе на срещата малко след 17:00 часа, като охраната му и полицията направиха фалшив кордон на предния вход на "Шератон", за да заблудят демонстрантите от ДАНСwithme. Маневрата успя и Орешарски влезе през страничен служебен ход на хотела. Свирепите освирквания обаче със сигурност са достигнали до ушите му.

Преди събитието имаше засилено полицейско присъствие, а самият вход на „Шератон" беше блокиран от два кордона полицаи, благодарение на които Орешарски успя да премине.

Събитието с участието на премиера беше в зала на "Шератон", като на отсрещната врата имаше залепен надпис „Оставка". Гардовете на НСО своевременно го отстраниха.

Само преди два дни Около 200 протестиращи се събраха пред Софийска градска галерия, където Орешарски откри изложба на художника Жул Паскин. При излизането си премиерът бе посрещнат с освиркване и опит да бъдат блокирани колите на премиера и охраната. Наложи се полицаи и служители на НСО да разбутват протестиращите, за да може да продължат автомобилите на премиера.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество