Борисов: Полицията действа по най-тъпия възможен начин в TV7

6166
Борисов: Полицията действа по най-тъпия възможен начин в TV7
Снимка: БГНЕС

Полицаите действаха по най-тъпия и брутален начин и затова си понесоха наказанията. Така премиерът Бойко Борисов коментира нахлуването на служителите на реда в TV7, предаде БГНЕС.

"Те нямат работа да ходят в студиото и заради това да ни въртят по световните медии. Тези, които извършиха тази простотия, си подадоха оставките", обясни Борисов. Той подчерта, че подобни действия се извършват не само по закон, но и много внимателно.

Борисов каза още, че държавата и Фондът за гарантиране на влоговете в банките са дали много пари, за да спасят вложителите и сега тези пари трябва да бъдат върнати на данъкоплатците. Премиерът коментира и дейността на телевизията.

"TV7 нарушаваше по най-бруталния начин демокрацията, манипулираше, докара Орешарски и Чобанов на власт. Техните журналисти всяка сутрин седяха при опозицията от 6 ч. сутринта и разболяха детето. Тогава не си мръднахте пръста", обърна се Борисов към журналистите , и продължи: "Тези ли са демократични, попита той. Тези журналисти защо не се махнаха тогава, забравихте ли товa".

По-рано МВР съобщи, че зам.-директорът на СДВР и началникът на Шесто РПУ са подали оставки във връзка с акцията в телевизията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com