Братът на Бербатов изчезна

11522
Братът на Бербатов изчезна

По-малкият брат на футболиста Димитър Бербатов - Асен, изчезна от Благоевград ден след като бе заловен с наркотици край Дупница, предаде Стандарт нюз.

"Сутринта излязоха Асен и Мими. Изглеждаха спокойни, не бяха притеснени. Сигурно са на разходка, няма ги тук", каза възрастна комшийка на младото семейство. Колата "Сеат Леон", в която бяха открити 19,927 грама кокаин, също я нямаше на обичайното място до жилищната кооперация. Семейният "Сеат" се води на съпругата на Асен Димитричка, която всички наричат Мими.

Английските таблоиди подхванаха Бербатов заради брат му

Информацията за задържането на брата на Димитър Бербатов е една от водещите новини в английския таблоид "Сън" днес, предаде БГНЕС. Бра...

В петък Асен бе закопчан на КПП Дяково заедно със спътника си - 26-годишния Николай Борисов. Именно приятелят му е бил зад волана, а при извършения наркотест е дал положителна проба, че е дрогиран. Двамата са задържани, но бързо са освободени срещу 5000 лв. парична гаранция с мотива, че са с чисто съдебно минало. 

29-годишният Асен, съпругата му Мими, бащата Иван и майка му Маргарита са посъветвани от адвокат да не дават никакви изявления, научи "Стандарт". Според близки до семейството прокуратурата е избързала с повдигането на обвиненията. Най-малкото защото все още нищо не е ясно за въпросното количество кокаин. Не се знае на кого е, как се е озовал укрит в детското столче в колата, кой го е поставил там. Малкият Бербо и аверът му най-вероятно в началото на следващата седмица ще трябва да се явят в дупнишката прокуратура, за да дадат обяснение по случая.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com