X
 
 

Бързият влак София - Свиленград със сериозно закъснение заради повреда

1190 0
photo of Бързият влак София - Свиленград със сериозно закъснение заради повреда
Снимка: БДЖ
Бързият влак № 1611 от София за Свиленград престоя 47 минути в гара Искър по възникнала повреда в скоростомера на локомотива. От София е изпратен друг локомотив, с който влакът е продължил своето пътуване, но е отчел закъснение от 87 минути.

Композицията е заминала с 40 минути закъснение още от Централна гара София, поради изчакване на локомотив от друг влак за обслужване на влака. Повредата в скоростомера на локомотива не е сериозна техническа неизправност, но по нормативни изисквания локомотивът не може да се движи без възможност за отчитане на неговата скорост.

80 души пътуват в автобус за 50 заради повреден влак

В автобус с 50 седящи места бяха натоварени около 80 души, заради липса на влак. За това сигнализираха пътуващи по линията от Добрич за...

Локомотивът е преминал през подемен ремонт в локомотивно депо на БДЖ и е в редовна експлоатация от месец юни. В конкретния случай скоростомера не е обект на извършения подемен ремонт. Екипът на БДЖ поднася извинения на своите клиенти за причиненото им неудобство.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен Днес ще ви се случи нещо хубаво. Не го търсете и не го дебнете, за да не се уплаши и да не избяга. Телец През този ден може да се решите да признаете...

Последно в Актуално