Честита Нова година!

26037
Честита Нова година!

Честита нова година, приятели! Целият екип на Actualno.com ви желае една най-вече по-здрава 2012 г., защото ако сме здрави, всички останали пожелания можем да сбъднем и сами. Желаем ви и много любов. Ама много... толкова много, че всеки път, когато сте тъжни, уморени, стресирани или обезверени, да се появява по една обич, която да ви припомня, че в живота има толкова светлина и топлина, че е чиста глупост да ги пропускаме незабелязани.

Желаем ви скъпите за вас хора винаги да са около вас, а годината да ви срещне и с нови, от които да научите повече, да се вдъхновите и да обичате.

Тъй като въпросът с кризата е актуален (въпреки че българинът от криза не се плаши по същата причина, по която рибата не се плаши от водата), ви желаем тези сътресения да ви подминат, а ако не успеят, вие да имате силата, смелостта и оптимизма сами да поемете по пътя, който сте избрали.

Изобщо, пожелаваме ви една по-весела 2012 г., изпълнена със смях и нови преживявания!

На България пък пожелаваме да се сдобие с повече здрави и смели българчета през новата година, а по-малко кадърни и можещи хора да я напускат. И най-важното - желаем й повече хора да я обичат. Защото на фона на всички трудности, през които минава, тя има нужда само от едно - най-важното - да бъде обичана.

Както стана ясно, няма особени изгледи светът да свърши през 2012 г., затова още дълги, дълги години ще имате нужда да се информирате качествено за това какво се случва у нас и по широкия свят. На себе си пожелаваме да имаме силата и възможността да продължаваме да ви предлагаме информацията, която заслужавате и която ще ни помогне заедно да разбираме по-добре света, в който живеем.

Честита Нова Година!

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com