Цветанов: В ГЕРБ всички сме равни

1313
Цветанов: В ГЕРБ всички сме равни
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ вече е изградена и тя действително има своя гръбнак и своите стабилни структури в цялата страна. Това каза на отчетно-изборното събрание на структурата в Гоце Делчев Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията, предаде „Фокус“.

Той отбеляза, че има населени места, където няма абсолютно никакво напрежение и проблеми в структурата на партията, защото всички работят като един екип. „Имаме необходимия потенциал, защото ПП ГЕРБ в момента има 130 кмета от общо 265 общини в страната. Имаме 1727 общински съветници и искаме да надградим това, защото знаем, че можем да покажем добри резултати. Структурите и в Сандански, и в Петрич, преодоляха най-важното, за да имат здрава основа, загърбиха личните си различия и се обединиха в един отбор. Вървете само в една посока – да спечелим изборите. Когато изборите се спечелят от ГЕРБ и икономическото, и финансовото развитие са по-добри”, подчерта Цветанов.

Окончателно: Депутатите от ГЕРБ ще гласуват за оставките на тримата министри

Депутатите от ГЕРБ ще гласуват решението, което министър-председателят обяви след коалиционния съвет в понеленик за оставките на тримат...

Според него ключовото за всяка организация е да има цели и да ги следва. Той посочи, че всички в партията са равни и всички заедно трябва да обединят усилията си и да градят мостове. „Аз се чувствам горд, че съм председател на парламентарната група на партия, в която има единност, има дисциплина и споделяне на отговорности, а това е изключително важно. Ако не сме единни, няма как да имаме тази стабилност”, коментира Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ заяви, че най-важното е да се даде стабилност на държавата, а тя зависи от предстоящите европейски избори. По думите му те ще бъдат основополагащи за подготовката за местните избори. „Това, което ни предстои през 2019 година е, че ние трябва да постигнем резултат, който да ни даде самочувствието, от което се нуждае страната ни”, допълни Цветанов. „Благодаря на колегите народните представители от Благоевградски многомандатен избирателен район, защото те не са представители само на техните общини, а на цялата област. Благодаря за подкрепата, която получи ПП ГЕРБ през 2017 година, за да може ГЕРБ да има днешното правителство”, каза още Цветан Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Прогноза за времето - 19 март 2024 г. (вторник)

Пловдивският митрополит Николай няма да е кандидат за патриарх

Най-важните новини за деня: 18 март 2024 г.

Фаза на Луната на 19 март 2024 г.

Затварят за две седмици участък от АМ “Тракия” край Бургас

От догодина: Прекратяваме договор с телеком без неустойка, ако има индексация

Кета Мирчева: Ние не искаме да се поучим от историята (ВИДЕО)

"Топлофикация София" лъжат за по-ниски сметки за парно през февруари? (СНИМКИ)

Времето утре - 19 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com