Екзотичната южноамериканска кухня идва за първи път в Lidl

3149
Екзотичната южноамериканска кухня идва за първи път в Lidl
Снимка: Лидл

От днес Lidl ни пренася в слънчевата Латинска Америка с разнообразие от екзотични и апетитни продукти от собствената марка Alma Latina. В буквален превод името означава “латинска душа”, а серията е представена с любопитни предложения от мини емпанадас до нектар от гуава.

Веригата предлага за всеки по нещо, като отваря вратата пред нови и някои познати вкусове, но в различен прочит. От традиционните кюфтенца, боба с високо съдържание на белтъци и фибри, пикантен крем за мазане със салца „Криола“, до брашно от маниока - безглутеново брашно, което заменя успешно пшеничното при печене и готвене или паниране. Получава се от корена на растението маниока, познато още като касава или юка.

Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин

Lidl предизвиква своите клиенти да се насладят на всяко едно ястие, като опознаят силата на подправките и възможностите, които откриват...

Любителите на сладкото могат да изберат сред екзотичните вкусове сладолед с шамфъстък, карамел или ананасово дайкири, както и кремообразен десерт - Кокада - традиционен за Бразилия. Почитателите на кафето могат да опитат Мате - традиционна южноамериканска тонизираща напитка с високо съдържание на кофеин или мляно традиционно кафе от Бразилия, които да допълнят идеално вкусовата палитра от слънчевия континент.

От Lidl ще зарадват и любителите на азиатската кухня с Vitasia, като ще им предложат традиционните апетитни тестени рулца с пилешко и свинско месо - гьоза, кълнове от боб мунг, готова супа по азиатска рецепта с различни вкусове, сосове, ориз за суши и дори растения като фикус Женшен и азиатски лилии.

Тематичните седмици в Lidl дават възможност на клиентите да се запознаят с традиционни продукти и деликатеси, характерни за дадена държава или регион, като ги пренасят често на кулинарни пътешествия. Сред тях са добре познатите азиатска, френска, италианска, гръцка, мексиканска, американска и др.

Веригата създава за своите клиенти възможност да откриват на едно място не само нови и непознати за тях вкусове, но и традиционни продукти, без които никое домакинство не може. В Lidl пазаруването е бързо и всеки може да избере всичко необходимо за седмичния или дневен шопинг. Приложението на веригата Lidl Plus допълнително улеснява потребителите и чрез дигиталната брошура, с която бързо и лесно се навигира както в актуалните седмични предложения, така и в купоните, носещи специални отстъпки.

Лидл България премина изцяло към зелена енергия

Лидл България премина изцяло към закупуване на 100% зелена енергия. Това съобщи изпълнителния директор на компанията Милена Драгийска п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com