Фики Стораро за гафа си: Нямаше други места, за първи път ми е

36243
Фики Стораро за гафа си: Нямаше други места, за първи път ми е

"Това го направих за първи път, защото нямаше други места". Така певецът Фики Стораро обясни решението си да паркира на място за инвалиди в паркинга на столичен мол.

В ефира на Нова телевизия изпълнителят поясни, че е спрял точно за една минута и не мисли, че е допуснал голяма грешка с това, тъй като е имало и други свободни места.

Комисар Алекси Стратиев: Паркирането на инвалидни места е прокоба

Загиналите на пътя през първите два месеца на тази година са повече, отколкото за същия период на миналата година. Това каза комисар Ал...

„Момчето, което помага на паркинга, ми каза: Брат, спри тук за малко! Даже се вижда, че фаровете са светнати, защото колата е спряна точно за една минута. Съжалявам страшно много. Видях, че има доста свободни инвалидни места и затова прецених, че не бих попречил на някой инвалид", обясни синът на Тони Стораро.

В заключение той се заяви, че се извинява, но не мисли, че е направил голяма грешка.

„Стена на срама" за наглите шофьори, които паркират на места за инвалиди, се появи във Facebook. За около един месец инициативата е събрала над 5000 привърженици, които споделят снимки на реални нарушения при паркиране. Освен с публикации и гневни коментари в страницата, хората са предприели и реални действия срещу нарушителите, а именно масово разпространение на стикери с провокативни послания.

Ако заварите на стъклото на автомобила си стикер, на който пише „Аз съм наглец" или „Аз искам да бъда инвалид, затова използвам техните места да паркирам колата си!", значи вероятно сте привлекли вниманието на Facebook инициативата „Заедно срещу крайно наглите шофьори".

Цонев паркира колата си на място за инвалиди

Днес едно от най-споделяните видеа във Facebook e озаглавено "Инвалида Цонев на паркомясто за инвалиди". На клипа от Youtube се вижда ...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com