X
 
 

Искрен Веселинов: ВМРО ще подкрепи правителството

783 3
Искрен Веселинов: ВМРО ще подкрепи правителството
Снимка: ВМРО
ВМРО ще подкрепи правителството. Това каза от трибуната в парламента Исрен Веселинов по време на дебатите по вота на недоверие, внесен от БСП заради водната криза и мръсния въздух.

"БСП прави завой към ДПС", подчерта той.

Караниколов: Към момента се ремонтират 7 язовира

Язовир "Студена" никога не е бил обект на стопанисване от Министерството на икономиката. Когато всичко аварираше, ние помагахме с техни...

От своя страна регионалният министър Петя Аврамова изрази недоволство от това, че е чула само критики, но не и как да бъде решен проблемът. Тя коментира, че не е редно политоцо да се заиграва със страховете на хората.

Аврамова заяви, че се надява проблемът с водната криза да се реши със Закона за ВиК.

"Заделени са 1.8 млрд. лв. по програма", обяви тя и добави, че новосъздаденият ВиК холдинг няма да приватизира дружества, посочи още той.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 3 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
    И този на снимката бая се е облажил от паспортните далавери и знае, че ако правителството падне, панделата тясна ще бъде да ги побере !
  • Чорбарите ! 2 Чорбарите ! преди 4 седмици Профил на трол?
    Изпечените политически мошеници Каракачанов и Валери Симеонов са жив пример за лапачи . Нелицеприятни и простовати, но заредени с лакомия, алчност, мързел и комплекси – те са идеалната маша за олигархията. Двамата байганьовци с копринени потури и овчи кожуси всъщност са обикновени простаци - авантаджии .
  • Мюрето на ГЕРБ  ! 1 Мюрето на ГЕРБ ! преди 4 седмици Профил на трол?
    Измамата на ГЕРБ действа ! За да се измъкне от батака ГЕРБ сложи на въдицата примамката ХАЗАРТ и балъците клъвнаха ! Така сега никой не говори за язовири, води, радиоктивни боклуци, внос, бали, горене в ел.централи ... Бурята отмина . Плебса е доволен !