Издателите на "Прас-прес" искат 3 билборда от Борисов

3666
Издателите на "Прас-прес" искат 3 билборда от Борисов
Снимка: БГНЕС

Издателите на вестник "Прас-Прес" официално поискаха от премиера Бойко Борисов да им предостави безплатно три билборда, след като той щедро предложи на протестиращите полицаи колкото искат билбордове.

Според карикатуристите не е редно "само господин министър-председателят да си чете вестника им, за който е абониран, но и да могат гостите от ЕС да се запознаят с творчеството им".

Синдикатът в МВР: Не искаме билборд, а по-високи заплати

Според синдикатите към МВР предложението на правителството да им се предостави билборд е мил жест, но той не решава проблема с ниските ...

„С умиление и телешки възторг посрещнахме последното Ви щедро предложение за предоставяне на безплатни билбордове на всички нуждаещи се. На основание на Вашата тежка премиерска дума ние, издателите на вестник „Прас-прес“ желаем да получим 3 (три) билборда – по един на летището, Народния театър и НДК, за срок от шест месеца“, пишат „невъзпитаните карикатуристи“.

Тримата разясняват, че тъй като монополистът в разпространението на печатни издания „Национална дистрибуция“ АД пречи вестникът им да стигне до медийния пазар, се надяват чрез билбордовете да успеят да го рекламират не само пред читателите, но и пред „Вашите високопоставени гости от Европейския съюз“.

„Вярваме, че едно позитивно Ваше решение ще утвърди доверието в главатарската институция като гарант на свободата на словото и ценностите на демокрацията“, пишат още Комарницки, Николов и Георгиев.

Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там да го сложи

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже. Няма да рекламираме България, а всек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество