X
 
 

Ясни са носителите на "Зелените оскари"

1139 0
photo of Ясни са носителите на "Зелените оскари"
Снимка: Getty Images / Guliver
За девети пореден път бяха отличени призьорите в националния конкурс "Най-зелените компании в България" 2019 година.

Големият победител е ЧЕЗ България. Компанията печели за цялостно представяне, първа е в сектор "Енергетика", както и за зелен проект. "Зелена личност" на годината пък стана алпинистът Атанас Скатов.

Цената на тока - от големи искания на ЕРП-тата до мълчание на КЕВР за определени разходи

Цената на тока и топлинната енергия за бизнеса и битовите потребители би се увеличила с 50 до 60%, ако бъдат изпълнени всички изисквани...

Победителите за девета поредна година определи престижното жури, сред което се отличават имената на Надя Маринова, гл. редактор на b2b Mediа и основател на конкурса “Най-зелените компании в България”, Марина Стефанова, директор „Устойчиво развитие“ в Българската мрежа на глобалният договор на ООН и председател на БАКСОС, Катя Димитрова, член на УС на Българската Асоциация на ПР Агенциите и съветник по комуникационните въпроси на Българо-Белгийския бизнес клуб у нас, инж. Иван Иванов - председател на Българската асоциация по водите и член на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги, Улрике Щрака, търговски съветник при Австрийско посолство в София, Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по опазване на околната среда и водите и зам.-председател на комисията по европейски въпроси в 44-то народно събрание, Илиана Павлова от Българската стопанска камара.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално