Kaufland България дари 20 000 лева за тазгодишното издание на „Българската Коледа“

2268
Kaufland България дари 20 000 лева за тазгодишното издание на „Българската Коледа“

Kaufland България дари 20 000 лева в подкрепа на тазгодишното издание на инициативата „Българската Коледа“. Чекът за дарението бе връчен лично на Президента Росен Плевнелиев от Димитър Спасов, Председател на управителния съвет на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД. За последните пет години даренията за „Българската Коледа“, направени от Kaufland България, възлизат на 130 000 лева.

„Грижата за обществото е неотменна част от нашата работа. С даренията, които правим, за нас е важно да даваме добър пример. Като отговорен корпоративен гражданин съзнаваме, че действията ни движат страната напред и се стремим да го правим ежедневно. Каузата на „Българската Коледа“ многократно се е утвърдила като ефективен начин да помагаме на децата на България и за нас е чест да допринесем за нея“, коментира Димитър Спасов.

През настоящата година кампанията набира средства „В подкрепа на децата с тежки хронични заболявания“. Официалният старт на инициативата бе даден в края на месец ноември. Дарения се събират чрез sms на номер 1117, с обаждане на номер 0900 1117, както и на банковата сметка на инициативата. Повече информация за възможностите за дарение можете да намерите на www.bgkoleda.bg.

Kaufland България е традиционен партньор на редица благотворителни проекти. Компанията дарява както собствени средства, така и мотивира своите клиенти да бъдат съпричастни. Инициатива „Българската Коледа“, сдружението с нестопанска цел Holiday Heroes и Българският червен кръст са само част от организациите и проектите, с които веригата си партнира.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата хипермаркети има 56 магазина в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м., а дружеството има над 6500 служители. Клиентите на веригата могат ежедневно да се възползват от предимства като: гаранция за свежест; гаранция за бързо обслужване на витрина с обслужване и каса; гаранция за безпроблемна замяна и удължена гаранция за електроуреди.

Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com