"Ключът е любовта": Вижте фотографии, заснети от загиналия на пешеходна пътека Явор

13300
"Ключът е любовта": Вижте фотографии, заснети от загиналия на пешеходна пътека Явор
Снимка: БГНЕС

"Скъпи деца, не заслужавате и няма да бъдете забравени!" Това написаха във Facebook блога "По стъпките" - група фотографи, правещи пешеходни обиколки и разказващи впечатляващи истории. Публикацията им е насочена към нелепо загиналите на пешеходна пътека в София Явор и Ани, пометени от автомобила на 18-годишен младеж снощи. Част от групата фотографи е бил самият Явор. Снимал като любител, а от групата го описват като най-слънчевия фотограф с най-широката усмивка.

Бащата на момчето, загинало на бул. „Сливница”: Ани и Явор се готвеха за сватба

Ани и Явор се обичаха много. Предстоеше им сватба. Това каза Павлин Стоянов, баща на загиналото момче при тежката катастрофа на бу...

Поредната смърт на пътя: Къде е държавата, при Неволята ли?

"Ани – това лъчезарно и скромно момиче, посещаваше обиколките ни от момента, когато се събраха с Явор", пишат в своя пост фотографите. "С обектива си той запечата стотици столични въздишки, усмивки и замислени погледи. Обожаваше да снима не само събитията ни, но и заобикалящата ги среда – фасадите на сградите, пред които се спираме, или пък котките по тротоарите", пише още в прощалния пост.

Текстът под една от снимките на Явор гласи, че „Ключът е любовта“, а всички вярват, че именно тя ще крепи Явор и Ани на небето. "Надяваме се младежите да бъдат запомнени с тяхната чистота и непринуденост, с това колко човечни и ведри бяха", написаха в заключение фотографите и споделиха няколко снимки, дело на Явор, с които да си спомним за таланта му и моментите, прекарани заедно с него и Ани.

💔 С огромна тъга съобщаваме, че слънчевият ни фотограф Явор и приятелката му Ани вече не са сред нас. Те са пометени в...

Публикувахте от По стъпките в Вторник, 9 май 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com