X
 
 

Кмет сподели, че жената от клипа с НСО се е карала и с него

2721 0
photo of Кмет сподели, че жената от клипа с НСО се е карала и с него
Снимка: Facebook
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев твърди, че жената от службата, която беше заснета на столичен булевард в скандал със служител на КАТ е влязла в сблъсък и с неговото семейство.

„Абсолютно съм убеден, че тази жена, която ръкомахаше и се държеше арогантно, която се опитваше по всякакъв начин да унижи служителя на КАТ, е същата служителка, срещу която имам жалба, подадена в НСО на 3 август 2018 година, каза той през bTV.

Президентът: Внушават, че съпругата ми е хулиган

Държавният глава Румен Радев обвини държавни структури, че инициират супер продукции с участието на свидетели с интересно минало и мини...

Семейството на Мараджиев се засякло със служителката на НСО Елисавета Толева в затворен комплекс в Слънчев бряг. Кметът отказва подробности какъв точно е бил поводът за разпрата, защото казусът бил личен.

„Подобна агресия, както хората видяха в клипа, абсолютно по същия начин моето семейство изпита на гърба си. Пред очите ми тази служителка със същото арогантно отношение, скубеше руска гражданка. Скандалът беше ужасен”, каза кметът Георги Мараджиев. Веднага след случая семейството на кмета е отведено в полицията в Несебър. „Без телефони, 40 минути разпити. Това за мен беше преднамерено, беше добре организирана атака срещу мен и моето семейство. С една единствена цел – служителят на НСО да бъде оневинен”, допълни Георги Мараджиев.

От НСО са отказали интервю с Толева. Обяснението било, че действията на служителката им са били в извънслужебно време. Била направена проверка, а преписката от несебърската полиция била изпратена в прокуратурата.

Кметът на Стамболийски получил и писмен отговор от НСО. По думите му с уверение, че ще се вземат мерки. „Този човек трябваше да се лекува, този човек трябваше да бъде изключен от системата и аз питам господин Радев – знае ли господин президента какви хора охраняват жена му”, каза още кметът на Стамболийски. От НСО казали за телевизиятаоще, че през тази година в службата са наложени дисциплинарни наказания на шестима служители. Не уточнили дали Толева е сред тях.

Румен Миланов: Радева не е била в колата на НСО, случаят се преекспонира

Случаят се преекспонира, а съпругата на държавния глава Десислава Радева изобщо не е била в колата на НСО. Това обяви пред Нова ген. Р...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...