Кметът на Стамболийски заведе служителите си на тиймбилдинг на Слънчев бряг

5949
Кметът на Стамболийски заведе служителите си на тиймбилдинг на Слънчев бряг
Снимка: Община Стамболийски

За поредна година откакто е кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев заведе цялата общинска администрация и всички общински съветници на тиймбилдинг. За мероприятието не е похарчен нито един лев от общинския бюджет, защото градоначалникът плаща от джоба си. Така беше и при предишните екипни събития, които са се провеждали във Велинград, Девин, Пампорово и Старосел.

Община Стамболийски въвежда инсталация на водород за отопление на общински сгради

Община Стамболийски въвежда инсталация на водород за отопление на общински сгради. Ето какво написа кметът на общината и член на Изпълн...

Във страницата си в социалните мрежи кметът Мараджиев написа:

„Поредният тиймбилдинг на служителите от Община Стамболийски! Вече седма година с всички от общинска администрация и Общински съвет провеждам такова събитие. Защото този екип, всички - от чистачката до кметовете и общинските съветници го заслужават! Без да похарча и лев, дори стотинка от общинския бюджет! Всяка година всички разходи по пътни, Ултра Ол Инклузив, нощувки плащам със собствени средства. 100 души, колкото и да са, така се прави в нашата община! Бърка в джоба и плаща кметът! Не данъкоплатецът! Два дни сме на Слънчев бряг. Един прекрасен комплекс - Хелена. С едни щастливи и прекрасни хора! Без тях няма видими резултати! Много пъти съм казвал: Парите идват и си отиват! Щастието не е в тях. Най-важни винаги ще останат хората, които са били с мен в трудните ми моменти! Моето семейство! моите колеги и най-ценният капитал - жителите на общината!“, казва Мараджиев.

Снимки: Община Стамболийски

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com