Кой е най-добрият барман на годината - водка FLIRT реши

16019
Кой е най-добрият барман на годината - водка FLIRT реши

Най-добрите бармани у нас мериха сили в първото издание на „Купата на водка FLIRT и БАБ”. Състезанието на най-качествената родна водка става част от Национално първенство на Българската асоциация на барманите (БАБ), което тази седмица се състоя за трета поредна година град Варна. По традиция то събра най-добрите бармани на България, за да проследи и представи тенденциите при коктейлите за 2013 г.

Още при самото откриване на националните квалификации президентът на БАБ Пенчо Пенчев изказа своята благодарност към новия си партньор FLIRT, която водка е първата българска марка, взимаща участие в националния шампионат. С него ежегодно се цели освен да се налагат стандарти, да се откриват нови лица и да се дава развитие на младите таланти в бранша, да послужи и като трамплин за най-добрите, които ще могат да представят страната ни в 62-то Световно първенство по барманство, което ще се състои в Прага през месец август.

Звезди луднаха по водка от мляко

Фермер от Великобритания прави водка на базата на краве мляко. Странният аперитив се е превърнал в абсолютен хит сред звездите. Дегуста...

В първото издание на „Купата на водка FLIRT”, взеха участие тридесет и двама от най-добрите бармани на национално ниво, които  мериха техника, въображение и професионални умения за направата на уникални Фенси коктейли с основа най-качествената българска водка.

За най-добър FLIRT водка барман и съответно най-добър водка коктейл на България за 2013 г. единодушно бе определен от журито двукратния световен и дванадесетократно национален шампион на България по барманство - Васил Колев. Съставът на най-модерния за сезона коктейл обаче бяха запазени в тайна, но победителят и организаторите увериха, че той скоро ще бъде представен и чрез БАБ и чрез менютата на най-актуалните заведения за лятото.

Всеки от участниците по регламент трябваше да направи в рамките на до 4 минути по две еднакви дози от своя авторски водка коктейл, в чиито състав да влизат не по-малко от 2 и не повече от 4 алкохолни съставки, като основата задължително да е водка FLIRT.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com