Крисия взриви Брюксел с гласа си

39969
Крисия взриви Брюксел с гласа си

Малката Крисия Тодорова покори Брюксел с големия си глас. Тя бе там по покана на Европейския парламент, където изпълни песните "Amazing grace" и "Планетата на децата" по време на Молитвената закуска на евродепутатите.

Крисия, която спечели второ място на детската Евровизия с пианистите Хасан и Ибрахим, бе аплодирана бурно от евродепутатите, които й пожелаха успех в нейното музикално развитие. По-късно тя се разходи из Брюксел заедно с майка си и музикалната си педагожка.

Крисия ще пее лично на Обама

Малката ни музикална звезда Крисия ще пее лично на американския президент Обама днес, заяви нейният баща Марин Тодоров. Детето с ангел...

Междувременно виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим грабнаха поредното си отличие. Те получиха „Златната значка на Шумен" заедно с техния музикален педагог, съобщи БНТ.

С почетното звание на Шумен бяха удостоени Крисия и нейната учителка, но те не присъстваха на церемонията, заради ангажимента им в Брюксел.

"Много се радваме, че получихме тази награда. За нас тя показва колко сме се трудили и сме заслужили тази награда", казаха Хасан и Ибрахим след награждаването.

"Всеки учител се чувства щастлив от успехите на своите ученици", обясни музикалният педагог на близнаците Маринела Маринова пред БНТ. "Нашата цел е Хасан и Ибрахим да намерят своето място в класическата музика. До този момент те го правят и се надявам да продължат да го правят", каза още тя.

Министърът "за" Крисия да стане лице на туризма ни

Целта ми е България да е туристическа дестинация целогодишно. Това заяви пред bTV министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя сподели,...

Преди това близнаците запалиха светлините на коледната елха в центъра на Шумен.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com