Кубрат Пулев: Единственият път за България е хората да са по-будни

3520
Кубрат Пулев: Единственият път за България е хората да са по-будни

Не искам да влизам в детайли по случаи като този на Околовръстното шосе. Много от хората ги мързи – седят, пият си кафенцето, пушат си цигарките. Като всеки го мързи, как да стане? Щом няма ясни правила, закони, ставаме племе с вожд. Това заяви големият ни боксьор Кубрат Пулев в интервю за Нова телевизия.

Нека полицията дойде да види как се прави в Германия. Защо не се прави – или не искат, или не могат. Не може като питам шеф на дадена институция защо нещо не работи, той ми вдига рамене и мрънка. Трябват хора с желание, с хъс, които искат да се борят, сигурен е боксьорът. Никой няма да дойде да ни оправи, ако сами не се оправим. Трябва да забравим този вариант, подчерта Пулев.

Следващият мач на Кобрата може да е на желано от всички българи място

Нямам нищо против да се боксирам с Кубрат Пулев в София. Това е принципната позиция на следващия съперник на Кобрата Дерек Чисора. Мачъ...

Политиците ги е страх само от народа. Те си гласят, гукат си, шушкат си, така че на тях да им е добре. Ако всеки си мълчи и седим със свалени гащи, нормално е – всеки като мине да те такова, красноречив беше Кубрат Пулев. Той беше категоричен, че няма как да бъде яхнат от политически интерес, който не е и обществен интерес.

Не се знае, с тези бежанци може да има и Трета световна война. Не съм толкова навътре в нещата, за да каже справя ли се Германия с проблема, нека да мислим за нас, подчерта Пулев. Нещата няма да се случат за ден-два-три, година-две или пет. Трябва да извървим пътя си, подчерта боксьорът. Той смята и, че не е лошо в България да има военно обучение, като добави и, че „ако има война, ще съм най-напред и ще дам живота си за България”.

Интересна гледна точка имаше Пулев относно ролята на мъжете и жените в обществото. Не трябва жената повече да лае от мъжа, обобщи боксьорът мнението си за еманципацията. Той добави, че главата на семейството е мъжът и той трябва да обуздава прекомерните искания на жената.

Чест му прави на човека от SAT1, че дойде с мен на Зъбчето. Падаше, ставаше – и на журналистите не им е лесно. Така Пулев коментира за финал материала на германската телевизия SAT1 за него, който беше заснет на Белмекен.

Кубрат Пулев отново на ринга, ще се бие за европейската титла

Кубрат Пулев ще се боксира срещу британеца Дерек Чисора за  титла на Европейския боксов съюз (EBU). Възможността пред Кобрата ста...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-важното за деня, 16 юни 2024 г.
Най-важното за деня, 16 юни 2024 г.

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 16 юни. МИР ЗА УКРАЙНА И ВРЪЩАНЕ НА УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА: ПРИКЛЮЧИ СРЕЩАТА...