Кулезич и Бареков в задочен сблъсък в ефир

30414
Кулезич и Бареков в задочен сблъсък в ефир

Водещата на "На светло" по Нова телевизия Люба Кулезич обяви бившия си началник в TV7 Николай Бареков за Новия Яне. В началното на предаването си днес тя показа видеокомпилация, осмиваща пловдивчанина.

Кулезич на няколко пъти се обърна към госта си Яне Янев с въпроси, свързани с Бареков. Лидерът на РЗС обаче не се оплете в мрежата и тактично отказа да коментира в дълбочина въпроса. Янев каза накратко, че антикорупционната реторика на Бареков не означава, че ще заеме неговата ниша в политиката, тъй като налагането на нова партия е изключително трудно. "Говорим за нероден Петко. Подобен проект няма. Това, че някой е направил заявка за партия, не значи нищо", лаконичен бе Янев, предаде БЛИЦ.

Нелепо е политиците да дават морални оценки за протеста, казва Кулезич

"Когато политици започнат да оценяват моралната стойност на нещо, което се случва на улицата срещу тях, ми се струва нелепо", каза в пр...

Кулезич не пропусна да отбележи, че Николай Бареков е отказа да гостува в предаването й и уточни, че никога не била яла бял хляб от него, тъй като не взимала заплата от него.

Отговорът на Бареков не закъсня. Той изпрати многозначителен смс на Кулезич.

"Надмина думите с поръчката на мутрата, които изпълняваш срещу мен. Две години съм те гледал като писано яйце! Успех и здраве да е! :)", гласи съобщението. 

Николай Бареков засега отказва да коментира в дълбочина изказванията на Кулезич. Причина за това били силните емоции между тях, които все още не се били успокоили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Прогноза за времето - 1 май 2024 г. (сряда)
Прогноза за времето - 1 май 2024 г. (сряда)

Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е близко до средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 1 май. Какви...