Къде и кога можем да се снимаме с Дядо Коледа и прочутия му коледен камион?

3033
Къде и кога можем да се снимаме с Дядо Коледа и прочутия му коледен камион?
Снимка: BILLA

Червеният камион на Coca-Cola с Дядо Коледа, който неизменно свързваме с коледните празници от гениалните телевизионни реклами, вече обикаля пътищата из България. Да, онзи червен, светещ и блестящ камион вече пътува из страната и досега посети Пловдив, Бургас и Варна, а до края на месеца ще премине през Благоевград, София и други градове.

Голяма част от празничните срещи са в специалните коледни мини градчета пред магазините BILLA, където винаги има място за коледна магия.

Е, някои от срещите с Дядо Коледа вече преминаха и пренесоха коледното настроение в градовете, където камионът имаше празнични спирки. На 2, 5 и 8 декември пред магазини BILLA в Пловдив, Бургас и Варна коледното настроение донесе уют, топлина и много изненади на всички, които дойдоха и се срещнаха с добрия старец.

До края на годината коледният камион има още две BILLA спирки, на които можете да го срещнете, да се снимате с него и да запазите спомена за тази среща, който да ви топли дълго време.

На 18 декември камионът на Coca-Cola ще бъде в Благоевград пред магазин BILLA на ул. Борис Ангелушев 5, а на 20 декември в София коледният камион ще спре на паркинга на магазин BILLA в ж.к. Младост на бул. Александър Малинов.

Всички ще бъдем там! Искаме не само да видим любимото червено возило, но и да открием изненадите, които са подготвени за всички, които обичат Коледа.

Изненадите, които ни очакват пред BILLA

Какво е Коледа, ако няма изненади, които да създадат топли спомени за всеки от нас? Пред магазините BILLA в градовете от обиколката на коледния камион всички посетители могат да се снимат с Дядо Коледа, за да запазят спомен за цял живот от тази специална среща. Всеки, който иска, ще може да получи моментни снимки и да бъде включен в специалното Дигитално коледно дръвче на Coca-Cola.

Гостите на мини коледните градчета ще могат да напишат празнични писма за непознати хора и така да помогнат за разпространяването на добрината и коледния дух. Всеки ще може да се включи и в инициативата на "Операция Плюшено мече" за изработване на благотворителна коледна украса на място.

BILLA е възможно най-добрият домакин за 19-метровия американски камион на Coca-Cola, тъй като от 23 години събира хората около трапезата, сплотява ги и спомага за запазването на домашния уют не само с качествена храна, но и с малки жестове и споделени моменти.

Нещата са ясни - всички ще чакаме коледния камион, който ще спре за специалните ни предстоящи срещи: на 18 декември пред BILLA в Благоевград на ул. Борис Ангелушев 5 и на 20 декември пред BILLA в София, ж.к. Младост, бул. Александър Малинов.

Очакваме ви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Ограничават движението на камиони над 12 т по част от АМ „Хемус“

Тактическо учение с бойни стрелби се проведе в Ново село (СНИМКИ)

Затворени врати и протест заради неувеличените заплати в университетите

Вержиния Велчева: Агресорът, ако не бъде спрян, никога няма да спре сам (ВИДЕО)

Разследват ТВ продуцента Нико Тупарев и приближени до него

Времето утре - 15 май 2024 г.

Глоба за абитуриентите – 50лв. за показване през прозореца

Kaufland е ритейлърът с най-голям принос за икономиката в Пловдивския регион

Обезвредиха мина в Черно море

Началникът на отбраната: България ще може да участва в пълния спектър от морски операции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com