Lidl подкрепи петнадесетото издание на Фамилатлон

1434
Lidl подкрепи петнадесетото издание на Фамилатлон
Снимка: Лидл

Лидл България бе сред основните партньори на тазгодишното издание на Фамилатлон, като продължение на инициативите и проектите на веригата за подкрепа на младите семейства в грижата им за техните деца. Петнадесетото издание на най-големия празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот се проведе на трети юни в Южен парк София.

За поредна година „Фамилатлон“ предостави възможност на родителите и децата да се забавляват заедно, като събра на едно място изобилие от организации, които провеждат извънкласни занимания за развитие на децата, реализира уроци на открито по теми, свързани със спорта и здравословния начин на живот.

Лидл България взе участие със собствен щанд, на който представи отблизо двата си бранда за малки и големи деца - Lupilu и Pepperts. Безопасни, здрави и стилни са трите най-точни думи, които характеризират дрешките, а прибавяйки и бюджетни, се превръщат в наистина удачен избор за родителите.

Както всички собствени марки текстил на Lidl, така и предложенията на Lupilu и  Pepperts, са проверени и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein. Прецизната система тества здравина и устойчивост на материята, точност на размерите, безопасност на всички елементи на дрехата. Сертификатът, който се издава, е гаранция за липсата на вредни вещества, за съответствие на обозначените размери и за запазване на физическите качества на дрехата след многократни изпирания, съобразени с указанията на етикета.

Освен дрешките, под марка Lupilu се предлагат и над 40 артикула от различни продуктови групи, които я допълват. Това включва пелени, сертифицирани бебешки био храни и продукти за хигиена на бебето, които са постоянно в асортимента на веригата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com