Лятото започна с Fanta Play Tour и оранжева вълна от добро настроение

39756

В Международния ден на детето жителите на Плевен дадоха старт на Fanta Play Tour 2014, а седмица по-късно дойде ред и на пловдивчани да тестват забавните атракциони на Fanta Play Tour, които включват шест интерактивни екшън игри – Сумо, Тетрис, Като Рицарите, Гладиатор, Волейбол и Щафета.

Участниците сами заснемаха преминаването си през атракционите с помощта на Go Pro камери, поставени на каските им, и споделяха видеата в социалните мрежи. Всеки преминат кръг на игрите им носеше точки в специален пас, с който печелеха награди. Туистър, обръчи, водни пистолети, огромна 2-метрова топка и тату студио допринасяха за доброто настроение.

За да участва, всеки желаещ трябваше само да се регистрира и да получи пас, в който да събира печати след всеки преодолян кръг. Имаше награди за всички бързи, смели, силни и пластични.

Fanta Play Tour организира серия от забавни състезателни събития на открито в избрани градове от цялата страна за втора поредна година.  До средата на юли кампанията ще обиколи още 6 големи български града: 

14-ти юни – Русе

21-ви юни – Велико Търново

28-ми юни – София

6-ти юли – Стара Загора

11-ти юли – Бургас

13-ти юли – Варна 

Ангел, Моисей и Рафи в благотворителен концерт

Ангел, Моисей и Рафи станаха част от благотворителния концерт „Ще пеем и танцуваме за здраве”, който се проведе вчера в Зал...

До момента в игрите на Fanta са участвали десетки хиляди тийнейджъри. Чрез спортни атракции със свободен достъп, инициативата утвърждава ценностите на активния начин на живот и спортсменския дух сред младото поколение на България.

Тази година официални посланици на Fanta Play Tour са актрисата Силвия Петкова, позната като г-жа Димитрова от сериала „Революция Z”, и младите музикални изпълнители Ангел и Моисей. Те първи тестваха екшън игрите: http://goo.gl/0ab124 . Специално за феновете си те ще премерят сили на атракционите от програмата на Fanta Play Tour на събитието в София на 28-ми юни.

И тази година Fanta Play Tour ще предостави възможност на хиляди младежи от цялата страна да се забавляват активно и да създадат нови контакти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com