Люба Кулезич е била нападната

24263
Люба Кулезич е била нападната

Телевизионната водеща Люба Кулезич е била нападната и пребита от неизвестен, предаде БНР. Инцидентът е станал на столичния булевард "Цар Борис Трети", пред офис на "Лев Инс".

Нападението е станало светкавично, като едър мъж, облечен в анцунг, е свалил на земята Кулезич и я е ритнал няколко пъти. Случайни минувачи са ѝ се притекли на помощ.

Люба Кулезич работи няколко месеца в "Нова телевизия", след като преди беше в ТВ7. Тя направи няколко интервюта с Цветан Цветанов.

Междувременно протестиращите вече стигнаха до площад "Народно събрание", като хората изпълниха площада. По сградата на парламента бяха хвърлени няколко рула тоалетна хартия, яйца и един домат като символ на протеста, но ескалация на напрежение няма.

Хората продължават да дават мнения пред телевизионните камери, като пред камерата на Канал 3 един от протестиращите коментира, че днес лидерът на БСП Сергей Станишев е изглеждал много притеснен в предаването на bTV "Лице в лице". "Той беше много уплашен, а търпението на хората вече е изчерпано", заяви човекът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com