Луксозни хотели в Германия набират български персонал

13927
Луксозни хотели в Германия набират български персонал
Снимка: Thinkstock

Най-големият увеселителен парк в Германия набира работници в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, съобщава Агенцията по заетостта, която за трета поредна година е посредник у нас за "Европа парк" в град Руст.

Агенцията си партнира с германската Централа за международно и специализирано посредничество. За най-големия увеселителен атракцион в Германия търсените професии са готвачи, младши готвачи, келнери, бармани и помощник-бармани. Кандидатите трябва да владеят немски език на много добро ниво.

ПЕГИДА обеща да поднови антиислямските си протести

Германското антиислямско движение ПЕГИДА обеща на първата си пресконференция, че следващата седмица ще поднови редовните си протести,...

Изисква се образование/обучение в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, респективно опит по обявените професии. Подробна информация за работните места, както и изискванията за всяка отделна позиция и условията за работа и живот, могат да бъдат прочетени на българския EURES сайт www.eures.bg в рубриката "Работни места".

Необходимо е предварително изпращане на документи на немски език - автобиография, дипломи/сертификати за придобита специалност, препоръки и удостоверения за езикови познания /последните две в случай, че са налични/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com